Logowanie

Nie pamiętasz hasła?

  • Konto pracownika
Jak licytować?
  1. Zaloguj się do licytacji podając swój numer pesel oraz hasło do konta. Jeśli nie pamiętasz hasła skorzystaj z pola „Nie pamiętasz hasła?” umieszczonego w prawym górnym rogu strony.
  2. W zakładce „Strefa pracownika”, wybierz licytację, w której chcesz wziąć udział.
  3. W polu Licytuj podaj swoją ofertę - maksymalną ilość punktów jaką chcesz przeznaczyć na daną nagrodę, a następnie potwierdź ją przyciskiem LICYTUJ TERAZ. Twoje maksimum nie będzie widoczne dla innych użytkowników.
  4. System wystawiając Twoją ofertę sprawdzi jaką maksymalną ilość punktów zalicytowała osoba aktualnie prowadząca w licytacji:
    1. Jeżeli Twoja oferta jest niższa od oferty tej osoby wyświetli się komunikat informujący o przelicytowaniu Twojej oferty, która znajdzie się na drugim miejscu w historii licytacji, a prowadzący aktualnie w licytacji będzie miał o jeden punkt więcej od Ciebie. W takiej sytuacji zalicytowane przez Ciebie punkty NIE ZOSTAJĄ ODJĘTE i możesz ponownie spróbować przelicytować prowadzącego w licytacji.
    2. Jeżeli Twoja oferta jest taka sama co tej osoby, wyświetli się komunikat informujący o przelicytowaniu Twojej oferty, która znajdzie się na drugim miejscu w historii licytacji, a prowadzący aktualnie w licytacji będzie miał tyle samo punktów co Ty. W takiej sytuacji zalicytowane przez Ciebie punkty również NIE ZOSTAJĄ ODJĘTE.
    3. Jeżeli Twoja oferta jest wyższa od oferty tej osoby wyświetli się komunikat informujący o prowadzeniu w licytacji, oferta osoby prowadzącej spadnie na drugie miejsce, a Twoja oferta znajdzie się na pierwszym miejscu przelicytowując osobę dotychczas prowadzącą o 1 pkt. Zalicytowana przez Ciebie wartość punktowa ZOSTANIE ZABLOKOWANA.
  5. Zablokowane punkty nie mogą być wykorzystane w licytacjach innych nagród.
  6. W przypadku gdy inna osoba zalicytuje poniżej Twojego maksimum, system automatycznie przelicytuje jej ofertę o 1 punkt, co spowoduje że dalej będziesz prowadził/ła w licytacji.
  7. W chwili przelicytowania Twojej oferty zablokowane punkty zostają odblokowane i możesz spróbować przelicytować prowadzącego w licytacji.
  8. Nie ma możliwości odwołania swojej oferty.
  9. Licytacje mają określony czas trwania. Zwycięzcą zostaje osoba, która w momencie upływu czasu trwania licytacji zaoferuje największą ilość punktów i tym samym znajduje się na pierwszym miejscu w historii licytacji. Zwycięzcy zostaje odjęta wylicytowana wartość punktowa nagrody, pozostałe punkty zostają odblokowane.
  10. W przypadku dwóch ofert o tej samej ilości punktów decyduje kolejność zalicytowania.
  11. Do zwycięzcy licytacji wysyłana jest automatyczna wiadomość mailowa z prośbą o potwierdzenie adresu dostawy nagrody. Nagrody wysyłamy na potwierdzony adres pocztą lub przesyłką kurierską.